Levering en leveringstijd.


Biercadeaus.nl doet haar uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk op de door Koper opgegeven verzendadres te bezorgen. De uiterste levertermijn is 30 dagen. Genoemde levertijden gelden slechts als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Je bestelling word, indien voorradig, wanneer je gekozen hebt spoedbestelling dezelfde dag verzonden. 

Mits je op een werkdag voor 14.00 besteld! Graag wijzen wij je er op dat wij niet verzenden op zondag. 

NB: Onze eigengemaakte bierpakketten is maatwerk. Ook hiervoor geldt op een werkdag voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. (verzendmethode spoedbestelling).

Heb je gekozen voor overige verzendmethode dan krijg je jouw bestelling binnen enkele werkdagen bezorgd.


Wanneer je meer dan 4 x eigengemaakte biercadeaus hebt besteld dan neemt onze klantenservice contact met jou op. In overleg met jou wordt dan een bezorgdag gekozen.

Wat zijn de verzendkosten? Wat is de levertijd bij Biercadeaus.nl ?

De verzendkosten zijn €4,95. Levertijd enkele werkdagen. Verzending DHL.

De verzendkosten zijn €6,95. Levertijd dezelfde dag verzonden mits je op een werkdag voor 14.00 uur hebt besteld. Verzending DHL.

Gratis verzenden is vanaf €50,- Dit geldt uitsluitend tot +/- 3 artikelen in je winkelmandje. Boven de 20 kg veranderen namelijk voor ons de verzendkosten die wij betalen aan DHL. Wij betalen hiervoor een toeslag over grootte gewicht van €45,- per zending.

Heb je dus grotere aantallen cadeaupakketten nodig, dan veranderen ook de verzendkosten voor u. We rekenen hiervoor een meerdere pakketten of pallettoeslag op basis van gewicht.

Wij vragen voor het verzenden van jouw bestelling op een pallet een bijdrage in de werkelijke kosten.

Deze bijdrage bedraagt €50,- ex btw per te verzenden pallet in Nederland. Natuurlijk zal een medewerker van Biercadeaus.nl jou hier van op de hoogte brengen.

Voor Duitsland en België zijn de verzendkosten €9,95. Levertijd 1-3 werkdagen. Verzending DHL.

Leveringen vinden uitsluitend plaats aan het door Koper opgegeven verzend- en/of bezorgadres. Koper is zelf verantwoordelijk voor het juist doorgeven van deze gegevens.

Leveringen Biercadeaus.nl. Bestelling zwak alcoholisch uitsluitend 18 jaar en ouder. Tijdens het bestelproces dient de koper zijn leeftijd in te vullen. Biercadeau.nl beroept zich op de drank / horecawet om bestellingen aan personen jonger dan 18 jaar niet te leveren. Onze vervoerder controleert de leeftijd bij aflevering. Blijkt ontvanger jonger dan 18 jaar, dan beroept Biercadeaus.nl zich op het recht van herroeping. Bezorgkosten worden in rekening gebracht bij ontvanger.

Biercadeaus wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. We hebben in de bestelprocedure verschillende leeftijdscontroles ingebouwd. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld), kan de bezorger naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen.
Als er niemand thuis is, of indien er geen meerderjarige persoon de producten in ontvangst kan nemen, zal de bezorger het pakket mee terugnemen en een Post-NL kaart bij je in de brievenbus doen. Daarop staat aangegeven of we je pakket eventueel bij je buren hebben kunnen afgeven. Als dat niet het geval is, dan kun je met behulp van je postcode en de bezorgcode op de DHL website één van de volgende bezorgmogelijkheden kiezen:

  • Je kunt een DHL Parcelshop kiezen zodat je het pakket daar kunt afhalen (kijk hier voor een DHL Parcelshop bij jou in de buurt). Wanneer het pakket daar is aangekomen ontvang je een e-mail.
  • Je pakket bij de buren laten bezorgen. Tip: informeer bij je buren of zij thuis zijn en geen bezwaar hebben tegen het aannemen van je bestelling.
  • Je pakket op een andere dag en tijdstip laten bezorgen dan aangegeven op de DHL kaart van de bezorger. Je kunt dit online regelen op de DHL website. Dit kan overdag of in de avond op werkdagen, of overdag op zaterdag. Na de vierde bezorgpoging wordt je pakket naar Biercadeaus teruggestuurd. Biercadeaus zal dan contact met je opnemen om te bepalen of, en zo ja, hoe de levering afgehandeld moet worden en de mogelijke extra bezorgkosten.

De hierboven genoemde leeftijdscheck geldt ook voor de ander bezorg- en ophaalmogelijkheden.

Koper is verplicht het gekochte binnen de overeengekomen termijn af te nemen. Bij gebreke daarvan is Biercadeaus.nl gerechtigd, op grond van het bepaalde in artikel 6:60 Burgerlijk Wetboek, te vorderen dat de bevoegde rechter Biercadeaus.nl van de verbintenis tot levering van de overeengekomen producten zal bevrijden, dan wel om zonder voorafgaande ingebrekestelling betaling van de koopprijs van het niet afgenomen gedeelte te vorderen. Indien Koper niet aan zijn betalingsverplichting voldoet, is Biercadeaus.nl gerechtigd de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden.

Retourneren, herroeping, afkoelperiode, ruiling, gratis retourneren.
1. De Koper kan binnen 14 dagen na aflevering van het product zonder boete en zonder opgaaf van redenen zijn herroepingsrecht uitoefenen. Eventueel gemaakte verzendkosten bij retour zijn zonder opgaaf van reden voor rekening van Koper. 
2. Indien op aanvraag van de Koper een product speciaal voor deze Koper moet worden ingekocht vervalt het herroepingsrecht. De Koper is dan verplicht tot afname en betaling van het product.

3. In geval van ontbinding is Koper verplicht het ontvangen product binnen 14 dagen na de ontbinding aan Biercadeaus.nl terug te zenden in de staat waarin Koper het gekochte heeft ontvangen.
4. Indien Koper gebruik heeft gemaakt van het herroepingsrecht binnen de gestelde termijn van 14 dagen, dan draagt Biercadeaus.nl binnen 10 dagen zorg voor correcte terugbetaling van het door Koper aan Biercadeaus.nl betaalde bedrag. Dit bedrag zal ten allen tijden worden ondersteund door bijbehorende creditnota welke naar het door Koper opgegeven e-mailadres wordt gezonden.

5. Verpakkingen bij cadeauartikelen die niet opnieuw kunnen worden hergebruikt worden niet vergoed. De inkoopprijs wordt in mindering gebracht op de verkoopprijs van het eigengemaakte cadeau.

6. Retouren kunnen niet onder rembours worden terug gestuurd. 

7. Voorwaarden gratis retourneren. Laat ons weten via e-mail de reden, waarom u uw bestelling wilt retourneren. Bij een geldige reden doen wij niet moeilijk en betalen wij de retour kosten voor u. Middels de link meegestuurd bij uw track en trace code, gaat u na goedkeuring door ons naar uw eigen geactiveerde retour portal. Wanneer alles is ingevuld klikt u op 'Volgende: Kies afleverpunt'. 
Aan de hand van de ingevulde postcode komt de dichtstbijzijnde inleverlocatie van Postnl tevoorschijn. Wanneer u deze selecteert wordt de locatie opgeslagen. Print uw label en lever uw zending goed verpakt in bij dit service point.